|
Le forum assurance de lyon <---- Le forum des assurés! Le Forum de l'assurance et de l'immobilier, forums d'échanges de conseils pratiques, tarifs, devis d'assurances. L'espace rencontre avec votre courtier d'assurance en ligne, ctb-assurances, siège de lyon.
|
| Voir le sujet précédent :: Voir le sujet suivant |
| Auteur |
Message |
888starz_olon Invité
|
Posté le: Mer Aoû 19, 2026 12:58 am Sujet du message: 888starz |
|
|
Siedze na tym jakies trzech miesiecy, wiec chyba mam prawo cos napisac. Zapisalem sie z polecenia kolegi, raczej sceptycznie. Pierwsze co rzuca sie w oczy to rozmiar biblioteki — gdzies 5-6 tysiecy tytulow, co brzmi absurdalnie, choc umowmy sie czlowiek i tak siedzi na trzech ulubionych.
Nic odkrywczego: Gates of Olympus i Big Bass, standard — to samo co wszedzie. Znajdziesz tez Play'n GO oraz Microgaming, wiec providerzy sa normalni. Aviator tez maja, ja osobiscie do tego nie przekonalem. Live kreci Evolution — Crazy Time z angielskim krupierem, krupierow po polsku nie widzialem, co dla czesci osob bedzie minusem.
Bonus powitalny wynosi 100% do okolo 1500 zl plus okolo 150 spinow, rozbite na kilka wplat. Obrot to x40, co oznacza ze nie ma cudow — radze doczytac, serio. Czasem wpada bonus bez depozytu po potwierdzeniu konta, ale to zmienia sie co chwile — swieze kody promocyjne sprawdzisz na 888starz registration bonus przed rejestracja.
Wyplaty to dla mnie plus. Karta wplata leci w sekunde, minimalny depozyt okolo 20 zl. Zlecalem wyplate w krypto — schodzilo jakies dwie godziny, karta to juz inna bajka, dwa dni. Sprawdzanie dokumentow to jednak trwala cztery dni — selfie odrzucili raz, obsluga reaguje w pare minut, tylko czasem czujesz bota.
Apka na Androida dziala calkiem znosnie, tylko ze sciagasz apk ze strony, bo w sklepie jej nie ma. Na iOS jest przez TestFlight. Licencja to Curacao, czyli 888starz dziala u nas w szarej strefie i kwestie podatku musisz pomyslec sam. Wiem, ze dla wielu to killer — mowie jak jest. Ogolnie siedze dalej, bez fajerwerkow. |
|
|
 |
|
|
Vous pouvez poster de nouveaux sujets dans ce forum Vous pouvez répondre aux sujets dans ce forum Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum Vous ne pouvez pas voter dans les sondages de ce forum
|
|