|
Le forum assurance de lyon <---- Le forum des assurés! Le Forum de l'assurance et de l'immobilier, forums d'échanges de conseils pratiques, tarifs, devis d'assurances. L'espace rencontre avec votre courtier d'assurance en ligne, ctb-assurances, siège de lyon.
|
| Voir le sujet précédent :: Voir le sujet suivant |
| Auteur |
Message |
888starz_mepn Invité
|
Posté le: Mar Juil 28, 2026 5:42 am Sujet du message: 888starz |
|
|
Gram na 888starz raczej dobre pare miesiecy i w koncu postanowilem, ze rzuce tu pare slow. Nie bede sciemnial — trafilem tu przez znajomego i nie zaluje. U nas w Polsce ciezko o porzadnych miejscowek, wiec cos takiego od razu sprawdzam dokladnie.
Najbardziej krece sloty i jest w czym wybierac. Liczylem grubo ponad trzy tys. tytulow, od Pragmatic Play przez NetEnt, Play'n GO oraz Yggdrasil. Sztampowe Gates of Olympus oraz Book of Dead sa od reki, choc prawde mowiac zwykle wracam do jednego czy dwoch ulubiencow. Plynnosc dziala gladko tez na kompie.
Dla tych co lubia klimat kasyna na zywo — jest sekcja od Evolution, na realnych ludziach, do tego te cale game show typu Crazy Time. Potrafi wciagnac bardziej niz myslalem. Wplaty i wyplaty — wrzucalem przez karte i Neteller, obsluguje tez Bitcoinem. Pierwszy cashout mialem na koncie w jakies 24h, na e-wallecie ida najszybciej. Warto zerknac na swieze oferty na 888starz download old version zanim sie zapiszesz, bo sie zmieniaja.
Bonus na start prezentuje sie przyzwoicie — jest spory procent od wplaty plus paczke free spinow. Ruch to 40x, co no jest standardem, ale jak zawsze trzeba przeczytac warunki. Minimalny depozyt niewielki, rejestracja zajela mi doslownie pare minut. Appka tez jest i chodzi ok, instalka poza sklepem z ich stronki.
No i teraz lyzka dziegciu — support czasem mieli wolno, zwlaszcza wieczorami. KYC tez mnie zmeczyla, choc to chyba z powodu licencji to norma. Ogolnie — 888starz mi pasuje, opinie w sieci bywaja mieszane, wiec zobacz na spokojnie, na malych stawkach. |
|
|
 |
|
|
Vous pouvez poster de nouveaux sujets dans ce forum Vous pouvez répondre aux sujets dans ce forum Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum Vous ne pouvez pas voter dans les sondages de ce forum
|
|