|
Le forum assurance de lyon <---- Le forum des assurés! Le Forum de l'assurance et de l'immobilier, forums d'échanges de conseils pratiques, tarifs, devis d'assurances. L'espace rencontre avec votre courtier d'assurance en ligne, ctb-assurances, siège de lyon.
|
| Voir le sujet précédent :: Voir le sujet suivant |
| Auteur |
Message |
888starz_ojEl Invité
|
Posté le: Mar Juil 28, 2026 11:36 am Sujet du message: 888starz |
|
|
Gram na 888starz chyba dobre kilka miesiecy i w koncu postanowilem, ze rzuce tu pare slow. Szczerze mowiac — zapisalem sie glownie dla bonusu i zostalem na dluzej. U nas w Polsce nie ma zbyt wielu porzadnych miejscowek, wiec kazde takie od razu testuje na spokojnie.
Najbardziej lece w automaty i wybor jest ogromny. Jest chyba z dwa tysiace tytulow, od Pragmatic Play po NetEnt, Play'n GO czy Yggdrasil. Sztampowe Gates of Olympus i Book of Dead masz bez szukania, choc szczerze zwykle siedze na jednego czy dwoch tytulow. Ladowanie jest ok na mobilce.
Jak ktos woli klimat kasyna na zywo — jest sekcja od Evolution, na realnych ludziach, do tego te cale game show w stylu Crazy Time. Potrafi wciagnac na calego. Co do kasy — robilem BLIK-a i crypto, obsluguje tez Mastercard. Pierwszy raz mialem na koncie w niecale kilka godzin, e-portfele sa najszybsze. Warto zerknac na aktualne kody i promki na 888starz link przed rejestracja, bo to sie rusza.
Powitalny prezentuje sie przyzwoicie — dostajesz do 1500 euro i do tego paczke darmowych spinow. Obrot stoi na 40x, co szczerze w normie, choc jak zawsze trzeba przeczytac warunki. Wejscie jest niski, rejestracja zajela mi jakies dwie minuty. Aplikacja na androida dziala i chodzi ok, apk ze strony.
No i teraz lyzka dziegciu — czat czasem odpisuje z opoznieniem, zwlaszcza pod obciazeniem. KYC troche mnie zmeczyla, ale widocznie przy licencji to norma. Ogolnie — 888starz mi pasuje, zdania w sieci bywaja mieszane, wiec zobacz na spokojnie, na malych stawkach. |
|
|
 |
|
|
Vous pouvez poster de nouveaux sujets dans ce forum Vous pouvez répondre aux sujets dans ce forum Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum Vous ne pouvez pas voter dans les sondages de ce forum
|
|